Σανίδες όρθιας κωπηλασίας SUP Bic Sport DURA TEC 9,4'

stand up paddle board

 

Stand Up  paddle BIC

σανίδες όρθιας κωπηλασίας

Σανίδα όρθιας κωπηλασίας - SUP Stand Up Paddle

bic sup

 

 

BIC  Stand Up Paddle

Σανίδα όρθιας κωπηλασίας BIC Dura tec 9,4'

To SUP DURA TEC 9,4' της BIC έχει σχεδιαστεί σαν μία σανίδα όρθιας κωπηλασίας γενικής χρήσης ειδική για ελαφριά άτομα ( κάτω από 65 κιλά) . Αυτό το SUP είναι κατάλληλο επίσης σαν σανίδα σερφ για αναβάτες με μέτριο βάρος ( μέχρι 80 κιλά) . Το ισορροπημένο rock er προφίλ, το λείο περίγραμμά του και οι προοδευτικές γραμμές της γάστρας , προσφέρονται για να σερφάρετε αλλά και να μην υστερεί σε γλύστρημα στο νερό όταν δεν δερφάρετε στο κύμα. Ένας ευέλικτος συνδυασμός fin 2 + 1 επιτρέπει στον αναβάτη του S.U.P. να βελτιστοποιήσει την απόδοση ανάλογα με τις συνθήκες είτε για σερφ , είτε για κωπηλασία σε συνθήκες ήρεμης θάλασσας. Το νέο σύστημα χερολαβής μεταφοράς ERGO GRIP μας διευκολύνει για ευκολότερη μεταφορά που μεταφράζεται σε λιγόττερη κούραση.

 

Το ACE-TEC είναι ένα ιδανικό υλικό κατασκευής για σανίδες όρθιας κωπηλασίας SUP . Ένας συνδυασμός από πυρήνα πολυστερίνης που καλύπτεται από εποξικά υαλονήματα που και αυτό στο τέλος καλύπτεται πό μία στρώση θερμοπλαστικού υλικού με δίνει ένα SUP που είναι άκαμπτο και συγρόνως πολύ ανθεκτικό στα κτυπήματα. Υψηλή ποιότητα κατασκευής, με χαμηλή τιμή. που μόνο η BIC και η LOUKIANOS BOATS μπορεί να προσφέρει.

Αυτές οι σανίδες όρθιας κωπηλασίας SUP έχουν σχεδιαστεί για να είναι πολυμορφικές, και αποδοτικές και στα χαμηλά κύματα και στην ήρεμη θάλασσα, προσφέροντας υπέροχο γλύστρημα και μεγάλη ευεληξία.!!

Μία πρόσκρουση σε κάποιο βράχο θα αφήσει μόνοένα μικρό σημάδι στην επιφάνεια ενός ACE DURA TEC SUP, ενώ θα αφήσει σίγουρα μια τρύπα σε μία άλλη σανίδα διαφορετικής κατασκευής είτε πολυεστερική είτε σε μια εποξική κατασκευή.

Ελάτε στον LOUKIANOS BOATS για να διαλέξετε όποια σανίδα όρθιας κωπηλασίας SUP , στις χαμηλότερες τιμές από όλη την Ευρώπη !!!

Εξαρτήματα (στήν τιμή περιλαμβάνονται) :

Σανίδα, Eva αντιολισθητική επιφάνεια, Fin FCS

  • Προαιρετικός εξοπλισμός
  • Κάλυμα σανίδας
  • Κουπιά διάφορα Bic Sport
  • Leash για το πόδι
 

 

Stand Up Paddle
ΧΡΩΜΑ
Λευκό

Μήκος........... : 285.0 cm
Πλάτος...........: 70.0 cm
Βάρος ...........: 13,5kgs
Max. Vol ....: 120.0 lt
Υλικό............. : πολυαιθυλένιο
Τιμή................: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ

Δείτε την νέα σειρά για το 2019 BiC TOUGH TEC

 

Απόδοση

Σανίδα  κωπηλασίας

Stand Up Paddle boards - Σανίδες όρθιας κωπηλασίας

Bic Sup

Δείτε και το νέο φουσκωτό SUP στα 11' της BiC Sportπόδια σε καλοκαιρινή προσφορά, μόνο 450 ευρώ με ρυθμιζόμενο κουπί και leash  

Ηλεκτρικά μοτέρ για κανό καγιάκ και SUPs
e-propulsion Lagoon - Torqeedo 403