VAQUITA το ηλεκτρικό μοτέρ για κανό, καγιάκ & SUPs από την ePropulsion

 

 

Πολυμορφική εφαρμογή!

 

Θελήσατε ποτέ να μετατρέψετε το κανό καγιάκ σας, η το SUP σας σε ένα ηλεκτρικό μηχανοκίνητο σκάφος; Τώρα μπορείτε, με το ηλεκτρικό μοτέρ VAQUITA της ePropulsion!! Αυτό το έξυπνο μοτέρ, μπορεί να τοποθετηθεί πανεύκολα σε κάθε κανό η SUP η ακόμη και σε ένα μικρό βαρκάκι χάρη στον ειδικό προσαρμογέα για όλα τα σκήφη η την βάση για το για το στάνταρτ US fin box που χρήσιμοποιούν όλα τα SUP ( σανίδες όρθιας κωπηλασίας) και πολλά κανό καγιάκ.

Μικρή... αλλά θαυματουργή !

Αυτή η μπαταρία ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 300wh ζυγίζει μόνο 2.5kg, και έχει πυκνότητα ενέργειας ανά κιλό τόσο υψηλή όσο 120wh/kg. Επι πλέον η μπαταρία είναι τόσο μικρή που μπορεί να την κρατήσετε στην παλάμη σας χωρίς καμμία ιδιαίτερη προσπάθεια. Μικρή και αρκετά ελαφριά, και όμως υποστηρίζει μία ώρα και πέντε λεπτά λειτουργίας στο φουλ γκάζι με ταχύτητα περίπου στα 8km/h ακόμη και πιο γρηγορα σε μερικά σκάφη επιβεβαιώνοντας ότι είναι "μικρή... αλλά θαυματουργή".

 

Τηλεχειριστήριο βραχιόλι

Το ασύρματο (bluetooth) remote controller επιτρέπει τον ομαλό έλεγχο την ταχύτητας (πρόσω) και μπορεί να λειτουργήσει σαν διακόπτης έκτακτης ανάγκης. Σπρώξτε μπροστά για να αυξήσετε την ταχύτητα, τραβήξτε προς τα πίσω για να ελλατώσετε ταχύτητα η πατήστε τον διακόπτη on/off για να σταματήσετε σε ανάγκη το μοτέρ ακαριαία σε περίπτωση ανάγκης. Το κοντρόλ που φοριέται σαν λουράκι ρολογιού είτε στο χερι, είτε στο κουπί για εύκολη πρόσβαση.

Μεγάλη αυτονομία ταξιδίου

Γενικά η ακτίνα ταξιδιών των SUPs και των καγιάκ, είναι σχετικά περιορισμένη λόγω της κωπηλασίας και της κούρασης, η ακόμη μερικές φορές λόγω των ρευμάτων και των ανέμων. Το ηλετρικό μοτέρ για κανό καγιάκ και σανίδες όρθιας κωπηλασίας VAQUITA από την e-propulsion θα σας πάει μακρύτερα και γρηγορότερα σε αυτές τις συνθήκες . Με μέγιστη ταχύτητα περίπου στα 8.5km/h, το ηλεκτρικό μοτέρ για κανό VAQUITA διανύει μια απόσταση εννέα χιλιομέτρων σε μια ώρα. Σε χαμηλή ταχύτητα περίπου 5km/h, βαστάει 9 ώρες και θα σας πάει μέχρι 45 χιλιόμετρα μακρυά ( ανάλογα τις συνθήκες). Η μεγαλύτερη αυτονομία από τα αντίστοιχα του ανταγωνισμού και στην!!!... μισή τιμή!!! "ατελείωτες ώρες συρτής"

Super ελαφρύ

Το υπερελαφρύ μοτέρ για SUPs, κανό, καγιάκ VAQUITA ζυγίζει μόνο 4kg στο σύνολο με το μοτέρ να ζυγίζει μόνο 1.5kg και η μπαταρία 2.5kg, έτσι η μεταφορά του αποτελεί παιχνίδι, το ίδιο και η αποθήκευσή του. Το ηλεκτρικό μοτέρ για κανό και SUP της e-propulsion VAQUITA επίσης ελαχιστοποιεί τον απαιτούμενο χώρο για την τοποθετηση του στην σανίδα και επιτρέπει να κουβαλήσετε και τον υπόλοιπο εξοπλισμό σας χωρίς πρόβλημα βάρους η χώρου.

Προστασία από την σκουριά!

Αυτόματη διακοπή λειτουργίας σε περίπτωση που ο αναβάτης βρεθεί στο νερό!

Φιλικό για το περιβάλον

Led δείκτες δείχνουν την χωρητικότητα της μπαταρίας, την bluetooth σύνδεση και άλλες ειδοποιήσεις.

Γρήγορη φόρτιση τριών ωρών!!

 

Η μπαταρία επιπλέει για να μην την χάσετε ποτέ!
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ  

Μοτέρ

Input Power (from battery):300W

Propulsive Power: 300(ώση x ταχύτητα, δύναμη στον άξονα x αποδοιτκότητα στην προπέλα).

Static Thrust: 25 lbs

Αδιαβροχοποίηση: IP67

Μπαταρία: 333Wh Lithium Polymer

Rated Current: 24.6A

Nominal Voltage: 22.2V

Final Charging Voltage:25.2V

Temperature Range Operation:-10°C~40°C

Χρόνος φόρτισης: (0 έως 100%): Στάνταρτ φορτιστής3 ώρες.

Κύκλοι φόρτισης (στο 80% της αρχικής χωριτικότητας):> 500 κύκλοι

 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ και ΒΑΡΗ

Βάρος (μαζί με την μπαταρία):S: 4.0 kg,

Βάρος (χωρίς μπαταρία):S: 1,5kg,

Βάρος μπαταρίας: 2,5kg 

Μέγεθος μπαταρίας :216mm×178mm×100mm

Διάμετρος στάνταρτ προπέλας:150mm / 5.9inch

   
   


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ 920 ευρώ


Δείτε και τον ηλεκτρικό εξωλέμβιο κινητήρα της ePropulsion SPIRIT 1.0

 

Mercury εξωλέμβιες - Tohatsu εξωλέμβιες - Honda marine - e-propulsion ηλεκτρικές εξωλέμβιες - Torqeedo ηλεκτρικές εξωλέμβιες

Marin boats - Bic Sport Boats - Pioner boats - Bic Sport Kayaks - BIC SUPs - Caribe Φουσκωτά - e-propulsion - Torqeedo motors - φουσκωτά σκάφη marin - flexboat φουσκωτά - Steady boats - Honda Marine - Tohatsu outboards - Mercury outboards - επικοινωνία


Φωκίδος 9-11, ΠΕΙΡΑΙΑΣ 18545, ΤΗΛ. 2105447452