φουσκωτά σκαφη Caribe.............κάνουν αίσθηση!!!

ο κατασκευαστής
τα σκάφη
η τεχνολογία
επικοινωνία

 

Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχουν οι συνθήκες όπως στο Μαιάμι και την Καραιβική την για χρήση του σκάφους όλο τον χρόνο. Συγχρόνως αυτό είναι και μία διαρκής δοκιμασία για τα σκάφη μας σε θαλάσσιο περιβάλον και υψηλές θερμοκρασίες.

Από αυτές τις τροπικές θάλασσες η Caribe αναδείχθηκε σε έναν από τους πρωτοπόρους στον σχεδιασμό και την εξέλιξη και παραγωγή φουσκωτών σκαφών. Πίσω στα 1980 όταν το πρώτο tender κατασκευάστηκε η εταιρία μας ήταν από τις πρώτες που χρησιμοποίησε μεγάλης διαμέτρου μπαλόνια και γάστρες με βαθύ V που τώρα πια είναι και ο κανόνας για την βιομηχανία φουσκωτών σκαφών.

Αρχίζοντας από τις απλές σειρές των μικρών σκαφών. H Caribe έχει πλέον περισσότερα από 35 μοντέλα διαθέσιμα σήμερα και σταδιακά έχει ενισχύσει την γκάμα της με χαρακτηριστικά που χαρίζουν αξιοπλοία στο σκάφος όπως τουλάχιστον 3 αεροθαλάμους , χειρολαβές ασφαλείας σε όλο το μήκος του σκάφους μεγάλης διαμέτρου αεροθαλάμους και εσωτερικό βάθος σε κάθε σκάφος για ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

• Βαλβίδες που δεν προεξέχουν από τα μπαλόνια, και πρόβλεψη για την τοποθέτηση των κουπιών για ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,

• Στρογγυλεμένες άκρες μπαλονιών αντι για τις παραδοσιακές κωνικές για να έχουμε πιο ΠΟΛΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΩΦΕΛΙΜΟ ΧΩΡΟ αλλά και πάλι να διατηρούμε το ίδιο μήκος σκάφους.

• Χειρολαβές και σχοινιά ασφαλείας προσεκτικά τοποθετημένα , και σκαρμούς για να έχουμε το ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ

• Περιμετρικό λάστιχο προστατευτικό για το σπρέυ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑl

• Ενσωματωμένο ταμπούκι πλώρης σάκκο κάτω από το κάθισμα και θήκη για τα έγγραφα στο μπαλόνι ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.

• Κάθισμα από high-tech core fiberglass τοποθετημένο σωστά για ΕΥΚΟΛΗ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ χρησιμοποιώντας τα μοντέρνα τηλεσκοπικά κουπιά με τους ειδικούς σκαρμούς.Επιπλέον σε όλα αυτά η Caribe έχει στα μικρά tenders και τα παρακάτω μοναδικά χαρακτηριστικά:

• Λαστιχένιιες χειρολαβές-δέστρες, κρίκους και την ανύψωση το σκάφους, βαλβίδες εξαγωγής νερού, κρίκους ρυμούλκησης, βαλβίδα υγρασίας, κρίκους για δέσιμο καλύματος και πρόβλεψη για δέσιμο του κινητήρα στο σκάφος.Με όλα αυτά που προσφέρονται σε αυτή την υπέροχη σειρά σκαφών , η καλύτερή σας επλογή είναι φυσικά η Caribe... It Makes Sense.

Στα σκάφη μας η προσοχή που δίνεται στο φινίρισμα, στην αντοχή, και στην ποιότητα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Χρησιμοποιούμε υφάσματα HYPALON NEOPREN ς Πιστεύουμε ότι η καλή κατασκευή κρύβεται μέσα στο σκάφος όπου από την αρχή δίνουμε εξαιρετική προσοχή. και δεν φοβόμαστε να δείξουμε το εσωτερικό των σκαφών. ¨ολα τα μεγάλα σκαφη μας της σειράς CL , DL, και UB έχουν τεπόζιτο καυσίμων μέσα στην γάστρα εύκολα επισκέψιμο, με εξωτερική τάπα πλήρωσης, διπλό περιμετρικό λάστιχο και πολλά άλλα χαρακτηριστικά αναλόγως την σειρά που καθιστούν τα σκάφη μας ξεχωριστά.

ο κατασκευαστής ....τα σκάφη.... η τεχνολογία..... επικοινωνία


Bic Sport Boats - Bic Sport Kayaks - BIC SUP - Caribe Φουσκωτα - Torqeedo motors - σκάφη marin - flexboat φουσκωτά Roughneck Φουσκωτά - Steady boats Speedy boats - Honda Marine - Tohatsu outboards - Kayaks - Τρειλερ
μεταχειρισμένα σκαφη
- επικοινωνία