Το νέο βαρκάκι της Bic το 245 είναι αποτέλεσμα εμπειρίας, έρευνας και ανάπτυξης !. Αυτό το μεσαόυ μεγέθους τέντερ συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τα θρυλικά πιά σκαφη το 252 και το Sportyak . Ελαφρύ, εύκολο στην μεταφορά γρήγορο στο νερό μπορεί να κινηθεί και με θερμικό αλλά και με ηλεκτρικό κινητήρα. Για την μεταφορά των επιβατών και αποσκευών στο μεγάλο σας σκάφος η για κοντινές βολτες η ακόμη και για ψάρεμα θα σας καταπλήξει με τις δυνατότητές του.
Σχεδόν δεν υπάρχουν όρια γιαυτό το χρηστικό και πολυτάλαντο βαρκάκι!

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μήκος: 2, 45μ

Πλάτος: 1,15μ

Βάρος: 39kg

Επιβάτες: 3άτομα

Μέγιστη ιπποδύναμη: 3hp

Τιμή 720 ευρώ

Τώρα και σε 12 άτοκες δόσεις!!!

δείτε εδώ τον επίσημο κατάλογο

 

Προτεραιότητα στην σταθερότητα και στην ασφάλεια

Με γάλο ποσοστό από σοβαρά ατυχήματα στα σκάφη αναψυχής συμβαίνουν στα μικρά σκάφη που υπηρετούν άλλα μεγαλύτερα . Η ασφάλεια έχει συχνά παραμεληθεί σε αυτούς τους τύπους σκαφών αλλά για εμάς η ασφάλεια είναι πρώτη στην λίστα των πρωτεραιότητων των σχεδιαστών του 245 . Τέσσερις στόχοι οδηγησαν τους σχεδιαστές: Να κρατήσουν το βάρος ζυγισμένο εν ώρα χρήσης , να είναι αβύθιστο, η σταθερότητα και η δυνατότητανα ξαναεπιβιβαστεί στο σκάφος κάποιος που πιθανώς να έχει πέσει στην θάλασσα. Η σχεδιαστική ομάδα μελέτησε κάθε πιθανό σενάριο ατυχήματος και το BIC 245 είναι αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς. Το σχετικά χαμηλό προφίλ και οι πολλές χειρολαβές κάνει το ανέβασμα εύκολο και ασφαλές. Οταν είναι άδειο το ντεκ είναι ψηλότερα από την θάλασσα έτσι ώστε να είναι το μοναδικό αυτοστραγγιζόμενο βαρκάκι τέτοιου μεγέθους στην αγορά. Ένας , δυο η και τρείς επιβάτες μπορούν να χωρέσουν άνετα στην βάρκα. Η διπλή θέση κωπηλασίας σας επιτρέπει να διαλέξετε τον καλύτερο συνδυασμό που σας βολεύει ανεξάρτητα από το υψος σας ( ενήληκας η παιδί).

Σχήμα καταμαράν
Η γάστρα του σε σχήμα καταμαράν μας δίνει την μεγαλύτερη δυνατή σταθερότητα . Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να το φορτώσουμε μονόπαντα χωρίς να υπάρχει κίνδυνος ανατροπής. ο σχεδιασμός αυτός επίσης βοηθάει στην γρήγορη πλέυση και επιπλέον βοηθήει να μην το παρασέρνει ευκολα ο αέρας .

Ενσωματωμένες χειρολαβές
Οι διάφορες ενσωματατωμένες χειρολαβές βοηθάνε στην εύκολη μεταφορά από ένα η και περισσότερα άτομα. Ακόμη και για να το κλειδώσετε με ασφάλεια .The various carry handles make the boat easy to carry for one or more people. Με βάρος μόνο 39 κιλών είναι ευκολο να το μεταφέρετε στον ουρανό ενός αυτοκινήτου.

Οι ρόδες παντός εδάφους κάνουν την μεταφορά παιχνίδι

Το BIC 245 είναι εφοδιασμένο με δύο φαρδείς τροχούς για μεταφορά στην άμμο, στα βράχια και σε κάθε επιφάνεια. Οι τροχοί είναι ενσωματωμένοι στο σχέδιο της γάστρας και σε καμμία περίπτωση δεν επηρεάζουν αρνητικά την πλεύση η την ταχύτητά της βάρκας . Μπορείτε να φορτώσετε το βαρκάκι με το εξοπλισμό σας σαν καροτσάκι και να τον μεταφέρετε στην παραλία.

Οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.

Το κάθισμα κωπηλασίας έχει δύο μικρές θήκες για μικρά αντικείμενα . Το σκάφος είναι εύκολο να αποθηκευτεί ακόμη και όρθιο για να καταλαμβάνει λιγότερο χώρο.

Βασικά αξεσσουάρ με το σκάφος: 2 κουπιά , 3 σκαρμοί , 3 βάσεις σκαρμών , 1 σχοινί , 1 κάθισμα , 1 σετ τροχών.

 

 

 

 

Bic Sport Boats - Bic Sport Kayaks - Caribe Φουσκωτα - Torqeedo motors - flexboat φουσκωτά Hydrosport Φουσκωτά - Steady boats Speedy boats - Honda Marine - Tohatsu outboards - Kayaks - Τρειλερ
μεταχειρισμένα σκαφη
- επικοινωνία

 

 

Bic Sportyak μικρές βαρκες βοηθητικές τεντερ ελαφριές για υπηρέτριες πάκτονες σκαφη βαρκα